Omet al contingut

Gravacions gratuïtes

Ioga i meditació durant el confinament pel Coronavirus
Ioga i meditació durant el confinament pel Coronavirus

Gravacions gratuïtes per fer front al moment del coronavirus

Aquest virus ens ajuda a reconèixer la gran veritat de la interconnexió. Tot està connectat. Una acció individual té implicacions més enllà del camp personal. Com deia Raimon Pànikker, intersom.

Davant de l’experiència social inèdita d’haver de passar tants dies sense sortir de casa, tenim l’ocasió única de girar la mirada cap endins, en la mesura del possible.

Saps de la meva confiança en l’autopràctica, i penso que és el moment de descobrir-ne tots els avantatges. Si els vols descobrir, aquí en tens un llistat: https://plenitud.cat/es-convenient-lautopractica/

Si durant aquests dies tens ganes de practicar d’alguna manera, et proposo enviar-te gratuïtament alguna gravació de diferents aspectes del ioga i la meditació:

  • Classe de ioga activa
  • Classe de ioga suau, per si tens algun símptoma com mal als ossos o per si practiques al vespre.
  • Respiració
  • Meditació

Si t’interessa que te n’enviï alguna, tria quina vols, m’ho dius i te l’envio.

Ja saps que les meves classes no són per fer exercici ni per aconseguir fites mentals o físiques, sinó que són sobretot perquè puguis fer-te íntim/a amb tu mateix/a, perquè puguis trobar la pau dintre teu, independentment de les circumstàncies en què et trobis.

Les gravacions són d’àudio. Si t’interessa algun vídeo, consulta el canat de YouTube, on he penjat pràctiques físiques, de respiració i de meditació.

https://www.youtube.com/channel/UCuZfWxLq8IAgPKMAni_SuBw

Veuràs que l’ensenyament subjacent és que puguis  fer-te conscient del que sents.

El millor do que tenim és la capacitat de sentir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *