Omet al contingut

Què en diuen alguns alumnes

Josep Ferragut

Josep Ferragut

Estic molt content de conèixer la Glòria i la seva manera de transmetre la meditació i els fonaments del Budisme.Es nota que té molta experiència en aquest camp i això a mi em dóna molta confiança i seguretat .Les seves sessions esdevenen senzilles, accesibles, properes, a l’hora que profundes i carregades d’ autenticitat. A mi m’han vingut molt bé, hi he tret molt profit i m’ agradaria seguir aprenent amb ella. Molt recomanable.

Rosa Maria Fernández

T’estic molt agraïda Gloria per les teves classes personalitzades.
Em vaig sentir entesa i acompanyada en el moment en que estava i molt segura per la teva professionalitat.
Ara, el dia que em sento una mica desmotivada puc fer Ioga o meditació amb tu, amb la gravació, i em retrobo facilment.
Espero mes endavant poder tornar a les teves classes.
Moltíssimes gràcies.

Josep M. Marquès, metge

La primera vegada que vaig practicar la meditaciò zen va ser amb la Gloria i em va sorprendre la subtil diferencia que hi ha amb la meditaciò trascendental que jo practicaba. M’havia habituat a una respiració controlada, com per exemple la respiració per ajudar a dormir al ritme de 468, o la mes freqüent 365 o moltes d’altres. La costum era centrar la atenció en un punt concret del pensament. Un so exterior, una olor, un objecte, una paraula, un sentiment, etc. Amb la meditaciò Zen (shikantaza) em sorprèn que el mes important sigui deixar que la ment observi de manera passiva el que li pasa al teu cos, o el que passa al seu voltant, el que sen i com ho sen, sense anàlisi, sense cap esforç. Sembla molt evident, però quan un cristià diu “de la pols venim i a la pols tornarem” en realitat està simplifican un concepte holístic segons el qual tot el que menjo es jo i tot jo soc el que menjo. Gràcies Gloria per la teva capacitat de guiar la meva ignorància.

Enric G. M., osteòpata

En la meditació, trobo que s’aplica una bona metodologia, amb una veu empàtica que transmet pau i serenitat. En definitiva, saviesa i bona onda.

Santi de Miguel, assessor lingüístic

Aquest ioga m’agrada perquè, lluny de l’estereotip de les acrobàcies exòtiques, està enfocat a estirar, corregir i tonificar les diverses estructures del nostre organisme encarcarades pels hàbits antinaturals de la vida sedentària moderna. I ho fa sense forçar, adaptant-se a les possibilitats de cadascú, entrenant-nos a escoltar el nostre cos. Aquest ioga no pot fer mal i, personalment, és el que necessito. Particularment, han estat un descobriment els bandhas que impedeixen que ens fem mal quan sotmetem un múscul a tensió, cosa a la qual sóc propens.

Antonia Eraud, Artwork & Personal Develpment with Creativity and Horses

Las clases de yoga de Gloria son muy únicas. Gloria ofrece toda su suavidad, sus conocimientos del cuerpo y de la mente y también su plena atención para un momento donde te sientes cuidada y te cuidas a tu misma. Para mi, es un momento para relajarse, sentir todo mi cuerpo, identificar los bloqueos y las tensiones y liberarme a un nivel de consciencia muy profunda. Cuando estoy muy estresada y bloqueada en mi vida real, no hay mejor lugar para volver a mí, conectar y salir con una energía mucho más creativa y una filosofía de vida nueva.

Joana Maria Fuscó, professora

Vaig fer classe de ioga i meditació ja fa uns anys, amb la Glòria. Van ser unes classes fetes amb molt amor i molta presència i em van ajudar a ser més conscient de tot allò que sentia, que pensava, que m’arribava a cada moment que passava amb ella, amb la Glòria. La meva amiga i mestra, la Glòria, és una persona exquisida, una persona evolucionada, capaç de sentir empatia i connexió per la Vida. El que vaig aprendre treballant amb ella m’ha acompanyat i m’acompanya sempre en el meu Camí…

Yolanda González, escriptora i dependenta

L’estona de ioga amb la Glòria és el moment de la setmana per aïllar-me i trobar-me a poc a poc. Un petit oasis on descobreixo com escoltar el meu cos. Gràcies a les seves classes ha millorat considerablement l’estat de la meva esquena. Ho recomano a qualsevol que necessiti trobar un espai per estar amb si mateix, o bé millorar el seu estat físic de manera suau i saludable.

Maria Millán, professora d’anglès

Maria Millán fent ioga

M’agraden molt les classes de ioga de la Glòria perquè té una manera molt suau de dirigir-les sense que això afecti a la correcció postural. Valoro especialment la insistència en seguir el ritme de la nostra respiració i en sentir què necessita el nostre cos. Les recomano al 100%.

Laura Urteaga, violinista

Més enllà de la idea inicial d’anar a practicar un esport per estar més en forma, a les classes amb la Glòria he descobert i treballat l’autoconeixement, l’escolta i l’acceptació. En cada sessió, que només és un dia a la setmana, ja que des de la primera classe la Glòria ens guia perquè la resta de dies un mateix pugui practicar a casa, passem per les diferents postures sentint en tot moment el cos i la respiració. Acceptant com estem i deixant que el mateix cos ens digui què és el que necessita en cada moment. Ens centrem en els petits detalls, preparant sempre el cos abans de fer noves.

Carme Bosch, mestra

He assistit al taller de meditació zen de la Glòria i m’ha encantat la seva explicació per la senzillesa i posada en pràctica. És prendre consciència del cos i la ment per arribar a un estat de meditació on no interfereixen els pensaments. Val la pena posar-ho en pràctica per gaudir d’una bona vida!!!!!.Ah i al fer-ho en la meva llengua em facilita la introspecció.

Mercè Solé

Em va agradar l’idea de provar la meditació zen i vaig voler provar alguna classe. Vaig buscar una persona que em transmetés calidesa i seguretat i vaig trobar la Glòria Puig que pogués ajudar-me a iniciar-me. Des del primer moment la Glòria em va rebre amb el cor totalment obert i un somriure infinit. Amb aquest esperit amable i proper que tant la caracteritza, em va contagiar del seu amor i el seu afecte per la meditació zen. Ha aconseguit que m’enganxi a practicar una cosa que, literalment, m’està canviant del tot. Simplement pel fet de voler millorar allò que jo era per dins. Gràcies per tot Glòria!

Àngel, enginyer

La Glòria és una persona que transmet pau i això es nota en el ioga que fa.

He fet ioga amb d’altres persones però el de la Glòria m’agrada pel seu ritme suau.

Fa un ioga que anomena somàtic i que té com a principal característica que el fem centrats en les sensacions que els moviments generen en el nostre cos.

Tot plegat fa que, per a mi, sigui un ioga a mig camí de la meditació.

Lydia Lizandra, pedagoga

“Costa posar paraules a les experiències que vius amb la Glòria. El q reps es tan gran com la seva voluntat de compartir sabiessa, fent-ho des de la més absoluta humiltat i empatia, pura i neta. D’això en dona fé el seu tarannà i ha estat el segell d’identitat en aquest  cap de setmana de Retir a les muntanyes de Prades, on hem tingut l’oportunitat de practicar la meditació i el ioga dinàmic que ens ensenya als seus tallers urbans, amb un complement tan ideal com és el contacte íntegre amb la natura. Ha estat, en el seu conjunt, una sensacional oportunitat per aprofundir en uns coneixements que m’han permés un veritable reencontre amb mi mateixa. Estic segura q repetiré! Anirem fent camí.”

Sílvia Altimir, joiera

Conèixer a la Glòria i tenir-la com a mestra, per mi és luxe, una gran persona i gran professional, em sento mot bé seguint les seves classes.
Volia fer meditació per relaxar-me i després d´uns quants mesos de fer-ne he entès que es molt més que això, ara començo a gaudir-ne i a sentir-ne els seus beneficis.
Una pràctica tan fácil com difícil alhora. Fàcil perquè no haig de fer res, cap esforç, simplement estar present, en silenci, escoltant el meu cos, i aceptar tot el que passi per dins i a fora. Difícil perquè la meva ment no para i els pensaments continuen, i això també s’ha d’acceptar.

M.S.

Em va agradar l’idea de provar la meditació zen i vaig voler provar alguna classe. Vaig buscar una persona que em transmetés calidesa i seguretat i vaig trobar la Glòria Puig que pogués ajudar-me a iniciar-me. Des del primer moment la Glòria em va rebre amb el cor totalment obert i un somriure infinit. Amb aquest esperit amable i proper que tant la caracteritza, em va contagiar del seu amor i el seu afecte per la meditació zen. Ha aconseguit que m’enganxi a practicar una cosa que, literalment, m’està canviant del tot. Simplement pel fet de voler millorar allò que jo era per dins. Gràcies per tot Glòria!

S.A.

Vaig voler anar al retir amb bany de bosc sense saber del tot amb el que em trobaria i han estat 2 dies on he pogut estar amb mi i per mi. Amb el bany al bosc, envoltada de naturalesa i amb les pràctiques que ens ha fet fer la Glòria he anat descobrint lentament com em sentia dins meu, com em trobava i què notava en cada moment. Era com formar part de la naturalesa i de tota la seva bellesa. Aquests banys, junt amb les pràctiques de ioga i meditació han fet d’aquests 2 dies una experiència amb molts efectes més que positius per mi, moments que ja formen part de mi i que me’ls emport al dia a dia a la gran ciutat.