Omet al contingut

Pràctica dinàmica de ioga somàtic

Aquesta pràctica dinàmica de ioga somàtic (yogaSomatics) és part del que estic fent aquests dies.

A la pràctica de ioga més estructurat, amb integritat, afegeixo aquesta pràctica més fluïda i amb parts improvisades.

De svastikàssana, passant per xakràssana acabo fent una aproximació a rajakapotanàssana. Tinc en ment cap on em dirigeixo, però les transicions van sorgint per si soles.

Sento que el cos m’ho agraeix molt. Primer va aprenent a protegir les articulacions i després connecta amb les necessitats de les fàscies, les que es volen allargar, les que busquen una lleu torsió o una torsió profunda, de vegades l’esquena fa una extensió enrere, de vegades una flexió endavant… Imprevisible i sorprenent.

Aquesta pràctica del vídeo l’he fet més ràpida de com practico habitualment. Aquests dies em surt així, dinàmica. En general m’encanta entretenir-m’hi, entregar-me a la lentitud, perquè la ment tingui temps de prendre consciència de les sensacions que van sorgint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *