Omet al contingut

Meditació i ioga gratis en línia

Classes gratuïtes pel COVID19

Ja fa uns dies que estem confinats globalment, amb molt poques parts del planeta lliures de la influència d’aquest virus que no té preferències de races, de gènere, d’estatus econòmic, de fronteres.

De cop i volta ens hem adonat que estem tots connectats, que l’aleteig d’una papallona a la Xina pot afectar el clima a l’altra punta del món, com es diu a Orient. Estem aprenent a marxes forçades que és veritat que el que jo faci afecta els altres i vice-versa. Una lliçó radical sobre la interconnexió.

És un moment en què podem continuar com sempre, responent automàticament a estímuls externs i quedar-hi atrapats, o bé podem aprofitar per dirigir-nos cap a nosaltres mateixos. És com un retir. En aquest aïllament forçós tenim l’oportunitat de connectar amb nosaltres mateixos, d’escoltar-nos, de passar estones habitant aquesta part de nosaltres on ens sentim profundament bé.

És un moment per ser profundament conscients (sobretot  corporalment, els que viuen acompanyats, vigilant les mesures higièniques constantment), per poder trobar dintre nostre un lloc estable on arrelar-nos malgrat totes les vicissituds.

Crec que estem entrant tots junts en un nou nivell de consciència. Estem tots connectats no només per encomanar-nos aquest virus sinó també per compartir, per solidaritzar-nos.

Tant la pràctica de meditació com la de ioga que jo faig i ensenyo s’orienten en aquesta direcció, a estar presents a la nostra dimensió espiritual, a familiaritzar-se amb l’experiència de ser nosaltres mateixos.

Hem adaptat els horaris i fem les classes en línia:

 • meditació, els dimarts de 17 a 18
 • ioga, els dimarts, de 18.45 a 20.00
 • ioga, els dijous, de 9.45 a 11.00.

Si t’interessa unir-t’hi alguna vegada, et donaré les indicacions. Ofereixo aquestes classes gratuïtament fins al dia 7 d’abril, com una manera de posar el meu gra de sorra a ajudar tanta gent com pugui a trobar aquest espai de pau dintre seu. Després, seran a canvi d’una aportació voluntària. De tota manera, si tens inestabilitat  econòmica, l’aportació no serà cap problema.

7 comentaris a ;ldquo;Meditació i ioga gratis en línia;rdquo;

 1. Jo havia fet Quigong amb el José Sarto aqui al convent, moltes estones entrañables, m’agradaria probar i participar en aquesta iniciativa vostre, una salutació i molt Bones vibras.

  1. Hola, Daniel,
   Perdona pel retard. No havia mirat els missatges fins ara.
   El José Sarto és amic meu.
   Ara t’envio un correu amb tota la informació.
   Salutacions,

  2. Hola, Daniel,
   Em pensava que t’havia respost, però no veig la resposta aquí. Si no t’hagués enviat la resposta, sisplau, digue-m’ho, que em posaria en contacte amb tu.
   Salutacions,
   Glòria

 2. Hola Gloria,

  M’encantaria participar en les teves classes en línea de:
  dimarts meditació 17-18h
  Dijous Ioga 9:45h

  Moltíssimes gràcies
  Namaste

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *