Omet al contingut

Com són les classes

A mi m’agraden les classes en grups petits i/o particulars. Trobo que és important una atenció personalitzada, sobretot perquè cada cos és diferent i, per tant, cada cos té unes possibilitats diferents- A més, cada dia tenim unes capacitats diferents. I a cada hora i tot!

Les classes particulars o en grups petits em donen l’oportunitat d’adaptar les pràctiques al que veig que necessiten els meus alumnes o al que em demanen.

Ioga somàtic

Actualment, a les classes fem una pràctica combinant els moviments estructurals, suaus, fent àssanes basades en el ioga clàssic, que ajuden a establir els patrons corporals que protegeixen les articulacions, i els moviments fluids, no lineals, més intuïtius, que ens descobreixen la intel·ligència corporal.

Tota la pràctica, doncs, se centra a despertar la sensibilitat, a fer baixar l’atenció de la ment al cos.

El Buda ens va ensenyar la importància de l’atenció plena, i acostumar la ment a posar atenció al cos és una de les coses que et pots endur d’aquestes classes de ioga. Aprendràs a dirigir l’atenció i a portar-la de la ment, que et fa anar per on vol, al cos, que et porta a experimentar amb claredat l’ara i aquí.

Un cop tinguis experiència a fer-te íntim/a amb l’atenció, la podràs aplicar a les teves relacions, a la vida en general, amb tots els beneficis que això suposa. És una eina fonamental per conèixer-se, i conèixer-se és clau per tastar una felicitat profunda, una plenitud, que no depengui de circumstàncies externes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Foto Rosario Turpin