Omet al contingut

Xerrada gratuïta: Tens una necessitat imperiosa de dedicar-te a tu?

La pau mental és dintre teu

HAS PRIORITZAT ELS ALTRES

Sense adonar-te’n, t’has trobat dedicant la teva energia enfora (la feina, els pares, els fills…) i t’has anat deixant de banda, a tu personalment. Al final del dia sents com un “I jo què? Quan em podré dedicar una mica de temps a mi?” perquè notes un buit interior.

ET COSTA DIR QUE NO PERQUÈ T’EXPOSES AL REBUIG

Has après a complaure els altres perquè en algun moment t’hi va anar la supervivència i després ja ha passat a formar part de la teva manera de relacionar-te amb el món.

ET JUTGES AMB MOLTA DURESA

Amb tu apliques uns judicis molt severs, molt més que amb els altres. No tens compassió cap a tu. No et perdones cap relliscada.

VAS TAN DE BÒLIT QUE A LA NIT NO POTS DESCANSAR

L’endemà estàs en plena confusió, irritable i et discuteixes innecessàriament. Tens unes reaccions exagerades difícils d’entendre. Però no pots abaixar la guàrdia, has d’estar molt alerta i no pots parar ni 5 minuts.

ET COSTA MOLT DECIDIR

I quan ho fas, tens la sensació que t’equivoques. No aconsegueixes saber què ni qui et convé ni què i qui no. Et sembla que algú altre ho sabrà millor que tu.

NO HAS CUIDAT GAIRE EL COS

Com que no tens temps de res, pensaves que més endavant ja et cuidaries. Ara et passa factura, amb tensions disperses.

DESCOBREIX LES EINES

En aquestes xerrades et donaré eines perquè puguis transitar tots aquests símptomes (i altres de semblants), que no són problemes que hagis de superar sinó simplement missatges que has de tenir en compte. Amb el que et proposaré podràs arribar a viure amb pau i amb una sensació íntima de satisfacció.

Diumenge 12 de gener, a les 19.00. Sala Tariqah, Gran de Gràcia, 115, 2n 1a

Dijous 9 de gener, a les 9.45. Sala Tariqah, Gran de Gràcia, 115, 2n 1a

Dijous 9 de gener, a les 19.00. Sala Napati, Sant Agustí, 5, 4t 1a

Transforma la relació que tens amb tu